Хочу поділитися своїм Android-застосунком Thomas Ledger. Я розробляв його не лише як програмний проєкт, а й для власного користування: хотілося мати зручний інструмент, у якому можна системно вести колекцію банкнот номіналом 2 долари Федеральної резервної системи США, бачити відсутні позиції та зберігати інформацію про конкретні екземпляри.
Каталог охоплює серії 1976, 1995, 2003, 2003A, 2009, 2013, 2017A та 2021 з розподілом за округами Федеральної резервної системи.
У застосунку можна:
позначати наявні позиції каталогу;
зазначати стан банкноти;
додавати конкретні екземпляри із серійним номером і коментарем;
окремо вести звичайні випуски та Star Notes;
переглядати статистику колекції;
формувати звіти у PDF із колекцією, або із переліком відсутніх позицій;
створювати резервну копію та відновлювати дані (дані зберігаються лише на пристрої користувача).
Інтерфейс доступний українською та англійською мовами. Застосунок безкоштовний і містить рекламу.
Основне призначення — допомогти бачити структуру випусків, позначати наявні позиції та вести реєстр власних екземплярів.
Застосунок доступний у Google Play:
Thomas Ledger: 2 Dollar FRN
[Скрытый текст]
Буду вдячний за зауваження, пропозиції та повідомлення про неточності. Особливо цікава думка колекціонерів, які системно збирають банкноти $2 за серіями, округами або типами.
Вот здесь можно посмотреть всю инфу по американским девушкам (кроме Национальных банкнот):
[Скрытый текст] _________________ Однажды гусеница смело
Приделав крыльев штуки три
Так ни хрена и не взлетела
Меняться надо изнутри!
Вот здесь можно посмотреть всю инфу по американским девушкам (кроме Национальных банкнот):
[Скрытый текст]
Дякую! Звірю тиражі. Щоправда, там остання серія 2009 року, а вже є інформація про випуск серії 2021 року в шести округах.
Також цікаво отримати зворотний зв’язок: наскільки застосунок зручний і корисний. Я створив Thomas Ledger і George Ledger (для банкнот $1) щоб інформація була представлена у зручному вигляді, а коли трапляється банкнота, можна було одразу визначити, чи потрібна вона до колекції.
Також зробив ще один застосунок US Small Notes Catalog, у якому можна переглядати каталог і вести облік Silver Certificates (крім випусків для Африки та Гаваїв) і United States Notes - номіналом $1, $2, $5 та $10. Правила форуму я прочитав, обмежень не знайшов, тож пізніше створю окремі теми для цих застосунків.
Спочатку робив усе для себе й орієнтувався на власні потреби, але згодом вирішив опублікувати застосунки в Google Play — можливо, вони стануть у пригоді ще комусь. _________________ Multi multa, nemo omnia novit.
[Скрытый текст]
Лише зараз відкрив для себе Ваш каталог «Бумажные деньги Соединённых Штатов Америки». Дякую Вам за цю велику працю! Читаю його й уже відкрив для себе багато цікавого.
Я, чесно кажучи, передусім нумізмат, але останнім часом зацікавився також банкнотами США - сучасними $1 і $2, а також Silver Certificates та United States Notes малого формату.
Користуючись нагодою, хочу попросити Вашого дозволу зазначати у своїх застосунках каталожні номери з Вашого видання. Також, можливо, використовувати наведені в ньому орієнтовні оцінки - з обов’язковим попередженням, що ціни наведені станом на 2017 рік.
Звісно, назву каталогу та Ваше авторство буде зазначено в застосунках. _________________ Multi multa, nemo omnia novit.
Я рад, что моя писанина была Вам полезна. Конечно, можно дать номера и по моему каталогу, но общепринято их давать по каталогу Фридберга. _________________ Однажды гусеница смело
Меняться надо изнутри!
И всё же последняя серия "двушек" на этом сайте - Series 2017A:
[Скрытый текст] _________________ Однажды гусеница смело
Меняться надо изнутри!
К моему огромному сожалению я живу в Богом забытой и Им же проклятой стране. Я сюда-то захожу с огромным трудом, а многие американские сайты у меня вообще не открываются. Тем не менее я бы посоветовал Вам зайти на официальный сайт The Bureau of Engraving & Printing. В былые времена они там давали ежемесячный отчёт о тех банкнотах, которые ими были изготовлены. В Штатах как-то всегда было принято обязательно отчитываться перед своими гражданами о проделанной работе. Что весьма похвально! _________________ Однажды гусеница смело
Меняться надо изнутри!
К моему огромному сожалению я живу в Богом забытой и Им же проклятой стране. Я сюда-то захожу с огромным трудом, а многие американские сайты у меня вообще не открываются. Тем не менее я бы посоветовал Вам зайти на официальный сайт The Bureau of Engraving & Printing. В былые времена они там давали ежемесячный отчёт о тех банкнотах, которые ими были изготовлены. В Штатах как-то всегда было принято обязательно отчитываться перед своими гражданами о проделанной работе. Что весьма похвально!
Добре що Вам все ж вдається сюди потрапити. Ще раз дякую за увагу до мого додатку і цієї теми.
Для визначення серій я залучав ШІ. І у мене була із ним суперечка стосовно серії 2021 року, в якій він довів що для 6 округів друк відбувся. Инша справа що банкноти можуть наразі лежати в сховищі і чекати на слушний час.
Вкладаю файл із посиланнями на офіційні документи Bureau of Engraving and Printing (це саме ті згадані Вами щомісячні звіти), що на мій запит зробив ШІ. _________________ Multi multa, nemo omnia novit.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы из этого форума