Хочу поділитися своїм Android-застосунком Thomas Ledger. Я розробляв його не лише як програмний проєкт, а й для власного користування: хотілося мати зручний інструмент, у якому можна системно вести колекцію банкнот номіналом 2 долари Федеральної резервної системи США, бачити відсутні позиції та зберігати інформацію про конкретні екземпляри.
Каталог охоплює серії 1976, 1995, 2003, 2003A, 2009, 2013, 2017A та 2021 з розподілом за округами Федеральної резервної системи.
У застосунку можна:
позначати наявні позиції каталогу;
зазначати стан банкноти;
додавати конкретні екземпляри із серійним номером і коментарем;
окремо вести звичайні випуски та Star Notes;
переглядати статистику колекції;
формувати звіти у PDF із колекцією, або із переліком відсутніх позицій;
створювати резервну копію та відновлювати дані (дані зберігаються лише на пристрої користувача).
Інтерфейс доступний українською та англійською мовами. Застосунок безкоштовний і містить рекламу.
Основне призначення — допомогти бачити структуру випусків, позначати наявні позиції та вести реєстр власних екземплярів.
Застосунок доступний у Google Play:
Thomas Ledger: 2 Dollar FRN
[Скрытый текст]
Буду вдячний за зауваження, пропозиції та повідомлення про неточності. Особливо цікава думка колекціонерів, які системно збирають банкноти $2 за серіями, округами або типами.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы не можете скачивать файлы из этого форума