Панове, як багато з Вас, напевно, чули видано книгу БОФОНИ: Грошові документи ОУН і УПА, К.,2008 (упор. О.О.Клименко). Видання здійснено з ініціативи та за сприяння СБ України та Центру досліджень Визвольного руху. Наклад книги 1500 примірників і її не планується розповсюджувати в книгарнях, а лише безкоштовно передати в бібліотеки тощо.
Електронний варіант книги розміщено в електронній читальні галузевого архіву СБ України (Київ, Володимирська, 33). Там будь-хто з відвідувачів може скопіювати її для некомерційного використання, що і було зроблено автором цих рядків. Pdf файл розміром 37 мб. Можу (поки пан Імператор від боністики все не комерціалізував) передати електронний варіант книги зацікавленим для особистого некомерційного використання (надіслати на ел. пошту порізаний архів, іншого способу не знаю, вивчати не маю часу, сисадмін звільнився).
Теоретично є також можливість, щоб я свій "паперовий" примірник відксерив і вислав поштою, але це буде довга пісня.
Можу (поки пан Імператор від боністики все не комерціалізував) передати електронний варіант книги зацікавленим для особистого некомерційного використання (надіслати на ел. пошту порізаний архів, іншого способу не знаю, вивчати не маю часу, сисадмін звільнився).
А можно мне скинуть, мой e-mail снизу?
Или же выложить на файлообменник?
Можу (поки пан Імператор від боністики все не комерціалізував) передати електронний варіант книги зацікавленим для особистого некомерційного використання (надіслати на ел. пошту порізаний архів, іншого способу не знаю, вивчати не маю часу, сисадмін звільнився).
А можно мне скинуть, мой e-mail снизу?
Или же выложить на файлообменник?
Каков максимальный размер файла мейл.ру может принять?
Пане Андрію радий Вас тут чути та бачити, куди поділи свою чудову аватару .
скиньте якщо Ваша ласка і мені відрукую та подарую музею .
чолом Олександр
Мої вітання ентузіастам, які не закривають, а відкривають музеї в Україні !!!
На пошту електронний варіант зараз закину. Я вчора був в Києві і спілкувався з радником голови СБУ, яка курує це питання. Книга призначена не для продажу, а для безкоштовної передачі в музеї та бібліотеки. Тому, я думаю, що для музею Вам її нададуть безкоштовно. Ви можете і самі зідзвонитися з Центром дослідження визвольного руху, а можу я завтра поспілкуватися зі своїми друзями і дати Вам їх телефон. Я думаю, що їм також було б цікаво надати Вам для музею не тільки цю книгу, а співпрацювати взагалі. Зараз під патронатом СБ по Україні проводять виставки "УПА: Армія нескорених". Наступна в Луганську. Пирятин не за горами ...
Пане Андрію радий Вас тут чути та бачити, куди поділи свою чудову аватару .
скиньте якщо Ваша ласка і мені відрукую та подарую музею .
чолом Олександр
Мої вітання ентузіастам, які не закривають, а відкривають музеї в Україні !!!
На пошту електронний варіант зараз закину. Я вчора був в Києві і спілкувався з радником голови СБУ, яка курує це питання. Книга призначена не для продажу, а для безкоштовної передачі в музеї та бібліотеки. Тому, я думаю, що для музею Вам її нададуть безкоштовно. Ви можете і самі зідзвонитися з Центром дослідження визвольного руху, а можу я завтра поспілкуватися зі своїми друзями і дати Вам їх телефон. Я думаю, що їм також було б цікаво надати Вам для музею не тільки цю книгу, а співпрацювати взагалі. Зараз під патронатом СБ по Україні проводять виставки "УПА: Армія нескорених". Наступна в Луганську. Пирятин не за горами ...
З великим задоволенням та захопленням поспілкуюсь, яко подарують будемо всією громадою вдячні, співпрацю з радістью я думаю підтримують наші місцеві сноби ( я як голова громадського обєднання і всі краєзнаці району недамо їм спокою, казав наш протопоп Ви самі винні створили для них тепличні умови праці )
тому прошу Вас замовит слово і за мене завтра в першопрестольному коли будете вести спілкування....
мій мобільний незмінився але навсяк випадок скидаю на емейл ...
з повагою завжди Ваш Олександр
А может кто-либо знает куда делся последний труд жизни по теме ""одного из довольно-таки крупных и уважаемых бонистов советского периода Юрия Константиновича Якубенко (Киев)? В последние годы он только этой темой и занимался. Одним из первых сказал об этом с экрана ТВ.
А может кто-либо знает куда делся последний труд жизни по теме ""одного из довольно-таки крупных и уважаемых бонистов советского периода Юрия Константиновича Якубенко (Киев)? В последние годы он только этой темой и занимался. Одним из первых сказал об этом с экрана ТВ.
Я не професійний історик, можливо тому не чув про Якубенка. Якщо він першим серйозно займався цією темою, дивно чому у вступі в Клименка його не згадано. Там навіть самі Віктор Андрійович та історик-плагіатор-ацкій-політік Литвин згадані як колективні автори однієї із книг.
Будь ласка, скиньте й мені. Е-mail у профілі. Дякую) Давно чекав, що цю книжку (пере)видадуть. Як я розумію, досить сильно відрізняється від видання за канд. дисертацією Клименка (з нею знайомий лише за авторефератом)?
Будь ласка, скиньте й мені. Е-mail у профілі. Дякую) Давно чекав, що цю книжку (пере)видадуть. Як я розумію, досить сильно відрізняється від видання за канд. дисертацією Клименка (з нею знайомий лише за авторефератом)?
Я теж першої книги Клименка не маю. Я ще, правда, в нас в науковій бібліотеці не був. Вони по законодавству повинні отримувати хоча б по одному примірнику кожної книги, що видається в Україні. Але суворість законів нвелюється їх невиконанням. Може і там не бути. Міркую, що ці книги відрізняються. Ця, що зараз на руках на дисертацію геть не подібна.
Я теж першої книги Клименка не маю. Я ще, правда, в нас в науковій бібліотеці не був. Вони по законодавству повинні отримувати хоча б по одному примірнику кожної книги, що видається в Україні. Але суворість законів нвелюється їх невиконанням. Може і там не бути. Міркую, що ці книги відрізняються. Ця, що зараз на руках на дисертацію геть не подібна.
Я першу книжку навіть і не бачив( Але, думаю, що вона хоч і написана за дисертацією, все ж таки оформлена інакше. Враховуючи те, що її наклад, коли не помиляюся, лише 300 примірників, то у ЛНБ ім. Стефаника її цілком може не бути. Тим паче, що вимога про обов'язкові примірники в 90-х виконувалася ще гірше, ніж зараз. Як матиму час і буду там у своїх справах, то зазирну до Парламентської бібл. та Нац. бібл. ім. Вернадського. Там точно є) То можна буде порівняти
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы из этого форума